Happy Valley Residence-Residence by Elaine Lu & Vincent Lim

Elaine Lu & Vincent Lim Portrays The Happy Valley Residence Residence

Elaine Lu & Vincent Lim, the architect of the awarded project Happy Valley Residence - Residence by Elaine Lu & Vincent Lim spells out, Promoting the concept of flexible living, Lim + Lu's Happy Valley Residence aims to challenge the conventional notion of labelling rooms by removing walls that define specific spaces and as a result blurs boundaries. Lim+Lu deliberately chose colors that would inject fresh life into the space. The thresholds created by the subtle distinctions of color, texture and material maintain a fluidity to allow the space to blend effortlessly together as one. .

Happy Valley Residence-Residence by Elaine Lu & Vincent Lim Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56561

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Mediator homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2017 Design Mediator - designmediator.com - All Articles